woensdag 26 januari 2011

so happy

Heb je wel eens dat je zo blij bent dat je niet meer kapot kan? Dat je de dag op nieuw wilt beleven en alles weer opnieuw tot je door wilt laten dringen? Van elk moment weer opnieuw willen genieten?
Dat gevoel, dat gevoel heb ik nu. Ik geniet zo van de afgelopen periode. Ik wil dat alles wat ik mee heb gemaakt en mee ga maken elke keer als een filmpje kunnen afspelen. Een video over wat je hebt meegemaakt. En wanneer je het nodig hebt, je de video in je recorder kan stoppen en alles terug kan zien. Het kunnen afspelen tot in detail. Het van het begin tot het einde kunnen zien. Kunnen genieten bij elk moment!
Heelaas kunnen we niet filmen naar hoe wij iets zien of meemaken, we kunnen niet filmen vanuit ons eigen oog en ons gevoel. We moeten het hebben van wat we ons herinneren. Zoals wij denken dat het was en hoe het werd opgevat. Maar zolang wij  van onze herinneringen  genieten ondanks dat we onze herinnering een beetje hebben ge├»dealiseerd kunnen we alles onthouden en zeker de momenten die we het meest lief hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten